Morega a oferit cadouri copiilor și mamelor din Centrul Maternal Târgu-Jiu

467

Cei 23 de copiii din Centrul de Zi, dar și cele 6 mame cu cei 13 micuți aflați în îngrijirea Centrului Maternal, instituții conduse de către Gheorghe Milosteanu, nu au fost ocoliți de Moș Nicolae. Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice, Dan Ilie Morega, s-a gândit la cei aflați sub ocrotirea instituției din subordinea DGASPC Gorj și le-a trimis îmbrăcăminte, dulciuri, fructe, mingi de fotbal, palete și mingi de tenis de masă și chiar un joc de șah și de table.

Cadourile au fost o adevărată surpriză pentru micuți, copiii, dar și mamele bucurându-se că mai sunt oameni de bine care se gândesc la ei.
csapr.tg.jiu.2“Toți beneficiarii noștri, astăzi (n.r.ieri) de Sf.Nicolae, au primit cadouri de la instituția noastră, dar și de la oameni de bine din Târgu-Jiu. De la domnul Dan Morega, beneficiarii instituției noastre de protecție socială au primit numeroase produse, pornind de la hăinuțe, dulciuri, fructe, mingi de fotbal și până la un joc de șah și table, dar și mai multe palete și mingi de tenis de masă. Copiii și mamele au fost încântați de cadourile primite, îi mulțumesc pe această cale domnului Morega, cât și celor trimiși să le aducă cadourile și le urează tuturor sărbători fericite!”, a declarat directorul instituției din Târgu-Jiu, Gheorghe Milosteanu. Nu este însă pentru prima dată când Dan Morega trimite cadouri acestor beneficiari, și de 1 Iunie, Ziua Mondială a Copilului, acesta a făcut același gest, trimițându-le ciocolată Bucuria și pachete cu dulciuri celor aflați în grija instituției conduse de către Milosteanu.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here