Morega a donat pentru cei doi frățiori săraci din Plopșoru

187

Dan Morega, președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, nu a rămas indiferent la problemele cu care se confruntă familia săracă cu doi copii din Plopșoru. Mama copiilor i-a adresat în scris o donație, iar președintele i-a dat curs, înduioșat de condițiile în care cresc cei doi frățiori, de 2, respectiv 5 ani. Femeia a solicitat banii pentru a le cumpăra copiilor îmbrăcăminte, încălțăminte și câteva lemne de foc. Mai multe persoane publice din Gorj s-au angajat să ajute familia săracă din Plopșoru, care locuiește într-o încăpere dărăpănată. În cauză sunt suspiciuni cum că unii încearcă să folosească drama acestei familii pentru a colecta bani, existând o anchetă de acest tip la IPJ Gorj. Cei care vor să ajute familia săracă din Plopșoru, cei patru locuind într-o încăpere de 2/3 mp, ar fi indicat să ia legătura direct cu mama copiilor Mocioi Elisabeta Mirela, soțul acesteia lucrând în București, el fiind singurul care produce un venit pentru ai săi.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Exemplul D-nului Profesor univ.dr. Dan Morega ar trebui urmat si de alte persoane și mai ales de către personalitățile județului Gorj.
    Sau pentru astfel de situații, avem mai puține personalități!
    Felicitări redacției GORJEANUL pentru mediatizarea unor astfel de cazuri care fac parte din mediul nostru social și sunt mai actuale ca oricând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here