Morega: “Majoritatea de la Cărbuneşti ar trebui să rămână cea din 2008”

203

MoregaParlamentarul independent, Dan Ilie Morega, nu este de acord cu intenţia preşedintelui PNL Gorj de a face o alianţă cu PSD-ul pentru schimbarea majorităţii în Consiliul Local din Târgu-Cărbuneşti.

Morega care a condus până acum câteva luni PNL Gorj susţine astfel că, în opinia sa, liderul de la Cărbuneşti, Mihai Mazilu ar trebui să ia, exclusiv, o astfel de decizie şi nu conducerea organizaţiei liberale. Mai mult, Morega indică faptul că alianţa consfinţită de el cu PRM-ul în 2008, în Consiliul Local Cărbuneşti, pentru formarea majorităţii cu Ion Fugaru, ar trebui să rămână aceiaşi. “Dacă Dian Popescu vrea o alianţă cu PSD-ul întrebarea este una simplă. Conduce cumva o maşină fără direcţie şi fără volan”, s-a întrebat, retoric, Morega. “Problema viceprimarului de la Cărbuneşti nu este problema PNL Gorj, ci a lui Mazilu, iar o imixiune de asemenea manieră în Consiliul Local de aici nu cred că este corectă. Problema vicelui este a Consiliului Local Cărbuneşti, a consilierilor şi a primarului Mazilu”, a completat Morega. Fostul şef al liberalilor gorjeni susţine, de asemenea faptul că, majorităţile la primării din 2008 nu s-au făcut de capul nimănui. “Majorităţile aprobate de mine în 2008 reprezintă de fapt dorinţa primarilor şi a organizaţiilor locale”, a declarat parlamentarul.

Angheloiu sfidează PNL?!

dian si maziluMorega a avut şi un mesaj pentru Dian Popescu: “mai bine să se ocupe de problemele judeţului şi de cele ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Radu Angheloiu, deoarece politica acestuia nu a fost una a PNL ci una de interes personal şi pro PSD. Angheloiu sfidează PNL-ul, pe Dian Popescu şi pe primarii şi consilierii acestui partid”.

Acuzele lui Morega la adresa lui Angheloiu sunt legate de votul lui Angheloiu în Consiliul Judeţean Gorj. Vicele liberal a votat invers decât colegii săi pe proiectele de hotărâre ale CJ Gorj de marţi, deşi a fost avertizat de Dian Popescu că dacă va face asta va avea de pierdut. Mai mult Dian Popescu a cerut întrunirea astăzi a Biroului Politic al PNL Gorj pentru a discuta o măsură sancţionatorie pentru Angheloiu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here