Morega: “Îi predau funcţia de preşedinte al UNPR Gorj lui Cârciumaru”

267

UNPR 005Preşedintele UNPR Gorj, Dan Ilie Morega, nu a renunţat la invitaţia făcută lui Florin Cârciumaru de a se înscrie în UNPR. Mai mult, înainte de finalul anului, Morega îl reinvită pe şeful PSD, oficial, în acest partid, oferindu-i pe tavă şi funcţia de preşedinte al organizaţiei.

De asemenea, Morega îi transmite social-democratului Cârciumaru să nu mai stea în Opoziţie şi să treacă la Putere pentru a face mai multe pentru târgujieni.

După ce a anunţat că UNPR Gorj a urcat în sondaje de la 0,7% la 5,68%, Dan Ilie Morega deputatu, totodată preşedinte al UNPR Gorj, i-a făcut o nouă invitaţie publică lui Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj, de a se înscrie în UNPR. “Îl aştept cu dragă inimă pe Cârciumaru la UNPR. Îi predau de mâine şi funcţia de preşedinte. Cu toată dragostea şi prietenia şi voi conlucra cu el, numai să vină”, a declarat Morega. Acesta a mai spus că UNPR-ul şi PDL-ul îl vor pe Cârciumaru şi chiar i-a transmis că trebuie să facă un pas spre unul dintre cele două partide asta dacă social-democratul nu vrea să mai rămână încă patru ani în Opoziţie. “Până la urmă trebuie să îşi aleagă între cele două. Dacă el este un an de anvergură şi are din ce să aleagă, vrea să rămână în Opoziţie să primească 161 de miliarde faţă de peste 500 câte a primit Colegiul meu? Nu înseamnă că dacă treci la un alt partid îţi pierzi minţile şi faci ca la regiment ce îţi spune partidul”, a completat Morega.

Popeangă pierde dacă Cârciumaru trece cu Puterea

popeangaDeputatul Vasile Popeangă, de la PSD, contestă însă posibilitatea ca Florin Cârciumaru să schimbe partidul. De altfel dacă ar face asta, şi Vasile Popeangă ar candida tot pe Colegiul V cum intenţionează, actualul parlamentar ar avea mult de suferit. Colegiul V cuprinde vreo 12 secţii de votare de pe Târgu-Jiu, iar cu Florin Cârciumaru la PDL sau UNRP, Popeangă ar avea extrem de multe voturi de pierdut. Mai mult, cu trei localităţi în care PNL-ul îşi va instala primarii, Popeangă va mai reputa câteva minusuri, asta evident dacă Florin Cârciumaru ar face pasul spre unul dintre partidele aflate la Putere şi Colegiile ar rămâne în forma de acum. Întrebat dacă îl va urma pe Cârciumaru la un partid aflat acum la Putere, Popeangă a spus că nu va face asta deoarece Cârciumaru nu ar pleca niciodată din PSD.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here