Morega: “Iana va fi preşedintele interimar al PNL Gorj”

362

Fostul lider al liberalilor gorjeni, Dan Morega, este convins că PNL Gorj va avea, în scurt timp, un preşedinte interimar în persoana lui Gheorghe Iana, ex-candidat al USL pe Colegiul 1 de Deputaţi. Cert este că mai mulţi liberali au declarat că Dian Popescu şi-ar fi depus sau ar urma să-şi depună, la cererea liderilor centrali, mandatul de preşedinte, motiv pentru care PNL Gorj va necesita un preşedinte până la alegerile interne din organizaţie.

Morega crede că ar fi fost bine ca această poziţie să fie ocupată de cineva de la nivelul organizaţiei judeţene, adică de unul dintre membrii partidului care activează permanent în Gorj, dar varianta Gheorghe Iana, menţionată de liberalii de la centru, ar fi, de asemenea pozitivă. “Vă spun cu certitudine, că ştiu din partea unor prieteni pe care îi am în conducerea PNL, că la Gorj urmează să fie înlocuit preşedintele organizaţiei judeţene”, declară Morega subliniind nemulţumirile existente la nivelul organizaţiei liberale din judeţul nostru.
Varianta Iana este de altfel posibilă, urmare a rezultatelor obţinute de acesta la parlamentare şi urmare a faptului că ocupă funcţia de director al Casei Asigurărilor de Sănătate Bucureşti. “Cred că va fi numit totuşi profesorul universitar Gheorghe Iana”, susţine Morega care crede că este necesar ca cineva să preia conducerea filialei şi asta deoarece acum sunt prea multe frustrări la nivel de organizaţie.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here