Morega: “Blaga are şanse reale să devină preşedintele PD-L”

360

picture 012Parlamentarul independent, Dan Ilie Morega, susţine că vizita de joi în Gorj a pedeliştilor Vasile Blaga şi Adriean Videanu, are scopul de a remedia problemele şi disensiunile din filiala PD-L. Sunt însă şi alţi pedelişti care susţin că Blaga îşi câştigă astfel de partea sa organizaţiile din teritoriu pregătindu-se pentru Congresul PD-L, la care va candida pentru funcţia de preşedinte.

Morega susţine însă că acesta va fi ales, la congresul partidului, drept viitor preşedinte al Partidului Democrat- Liberal.

Morega a comentat miercuri despre vizita pedeliştilor Blaga şi Videanu în judeţul Gorj. Acesta crede că prezenţa celor doi lideri de la centru nu ar avea scopul de a întări poziţia lui Ion Ruşeţ în fruntea PD-L Gorj. “Vin pentru a discuta cu pedeliştii gorjeni, lucrurile s-au schimbat aici şi era nevoie de prezenţa celor de la centru. Nu vin să susţină un grup sau altul”, a declarat Morega.

Pro-Blaga

132357-blagaMorega a susţinut, de asemenea, că Blaga ar urma să fie ales drept preşedinte al PD-L, fapt care va contribui, în mod pozitiv, la refacerea Alianţei DA, atât la nivel naţional cât şi judeţean. “Blaga este un apropiat al liberalilor iar dacă va fi ales preşedinte va reface Alianţa DA. Sunt convins că liberalii vor intra la guvernare, dovadă fiind relaţiile tensionate pe care le au cu pesediştii”, a declarat Morega care a menţionat că apreciază sinceritatea şi cuvântul lui Blaga care s-a dovedit un politician serios.

Videanu şi Blaga sunt aşteptaţi astăzi dimineaţă la orele 10.00 la sediul PD-L Gorj. Cei doi vor participa la şedinţa CODA şi vor avea înâlniri cu aleşii locali şi judeţeni ai PD-L. Ion Ruşeţ îi va întâmpina pe cei doi, mai ales că aceştia au venit la invitaţia şefului PD-L Gorj. Ieri seară se vehicula că ambii politicieni au ajuns de miercuri în judeţul Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here