Morega: “Aştept cu viu interes greva lui Condescu”

297

Fostul deputat Dan Ilie Morega îi consiliază pe sindicaliştii care nu agrează greva lui Marin Condescu, şi asta deoarece cei în cauză au realizat că ameninţările sindicalistului-şef al Federaţiei Naţionale Mine Energie(FNME) ascund de fapt interesele acestuia şi a aghitoanţilor lui de a-şi proteja banii şi afacerile. Morega a dezvăluit de altfel o parte dintre matrapazlâcurile sindicale, declarând că sunt şanse acum să se pună stop hoţiei şi să se scoată economia Gorjului din “ghiarele acestor hrăpăreţi”.

“Cer administraţiei CEO să nu cedeze şi să spună public care sunt profitorii care au tras jarul numai pe turta lor”, a declarat Morega care a pornit un adevărat război împotriva sindicaliştilor lui Condescu şi a liderului acestora. Morega a criticat de altfel chemarea la grevă anunţată de Condescu şi a declarat că aşteaptă acţiunea de protest deoarece de data aceasta fostul deputat va fi de partea sindicaliştilor care contestă mişcarea liderului şcolit la Herculane. “Aştept să se facă protestul să văd ce invocă Condescu”, a menţionat Morega care le-a transmis angajaţilor de la firmele sindicale îndemnul de a nu se alătura grevei anunţate de liderul FNME. “Cei de la Sind Jilţ, 170 de persoane, vor fi trimişi acasă acum după ce au muncit pe salarii minime. Acum li se spune că nu mai sunt bani şi sunt chemaţi la grevă în condiţiile în care ei nu au beneficiat de zecile de sporuri sau de miliardele încasate de liderii lor”, a completat fostul deputat. La greva care, cu siguranţă, nu va avea loc, Morega susţine că va participa fiind alături de sindicaliştii nebeneficiari de sporuri şi privilegii.

Ponta şi Ciurel, somaţi să ia măsuri
Morega le cere lui Victor Ponta şi lui Laurenţiu Ciurel să ia măsuri şi să nu cedeze în faţa pretenţiilor sindicale deoarece Gorjul nu are alt proiect viabil decât CEO. Acesta a criticat şi sporurile numeroase obţinute de angajaţii CEO, unele fiind mai mult decât aberante. “Au spor de zile libere, spor de concediu de odihnă, spor de accident, spor de invaliditate, spor de spitalizare se exagerează cu aceste sporuri. Unde în Europa, la o societate de stat se mai găsesc aceste sporuri”, se întreabă Morega, adaugând că sindicatele beneficiază în mod ilegal şi de cei 6,8 la mie care sunt incontrolabili.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here