Morega – “referendumul a fost corect, legislaţia nu e corectă”

380

Deputatul independent Dan Morega crede că „lucrurile sunt clare” în viaţa politică românească, după decizia de ieri a Curţii Constituţionale.
Acesta spune că nu mai există nicio posibilitate de a fi împiedicată revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Parlamentarul gorjean consideră că decizia de ieri a Curţii Constituţionale a fost una corectă, care ţine cont de o legislaţie care este însă modificată în funcţie de interesele politicienilor, lucru cu care acesta nu se declară de acord.
„Acest prag nenorocit de jumătate plus unu este unul nemaiîntâlnit în ţările Uniunii Europene. Democratică ar fi fost o majoritate simplă, pentru că e nevoie de o simetrie, cum a fost ales preşedintele, la fel să poată fi şi demis. Este regretabil că 7,4 milioane de votanţi care au fost pentru demitere au rămas cu buza umflată, ca să mă exprim aşa. Asta se întâmplă din cauza politicienilor şi a celor care sunt vremelnic la guvernare şi care nu asigură o legislaţie stabilă. Avem nevoie de nişte legi clare. Cred că de acum încolo politicienii ar trebui să lase de-o parte luptele pe care le-au avut până acum şi să se înhame la aceiaşi căruţă pentru că vine iarna, scumpirile se ţin lanţ, iar noi suntem printre ţările cele mai sărace din UE”, spune deputatul.
Gelu Ionescu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here