Moment de reculegere ținut de polițiști și jandarmi, în memoria agentului împușcat mortal de un bărbat urmărit internațional

484

Un moment de reculegere a fost ținut, ieri, la ora 12.00, în fața sediului IPJ Gorj, pentru polițistul împușcat mortal, duminică, de suspectul pe care îl urmărea, în localitatea timişeană Izvin.
Autospecialele au staționat și au avut pornite semnalele acustice și luminoase, timp de un minut.
,,IPJ Gorj a ținut un moment de reculegere în memoria polițistului din județul Timiș, decedat la datorie”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Căutările pentru prinderea bărbatului de 47 de ani, Ionel Marcel Lepa, au fost reluate, ieri dimineaţă, în sprijinul poliţiştilor şi jandarmilor venind şi ajutoare din Capitală şi din alte judeţe.
Poliţistul în vârstă de 43 de ani, de la Postul din oraşul Recaş, a fost împuşcat mortal, duminică, în localitatea Izvin, de către bărbatul dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.
Marcel Ionel Lepa a reuşit să fugă imediat după incident.
Și jandarmii gorjeni au păstrat un moment de reculegere.
,,Jandarmii gorjeni au ținut un moment de reculegere în memoria polițistului din Timiș care și-a pierdut viața pe timpul îndeplinirii unei misiuni. Ca un ultim omagiu, autospecialele au staționat cu semnalele luminoase pornite. Dumnezeu să-l odihnească”, au transmis reprezentanții IJJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here