Moloz aruncat în pădurea din Râpa! Motreanul, identificat de autorități, obligat să-și ridice gunoiul

290

Un cetățean din Motru a fost fotografiat, în timp ce arunca dintr-o dubă gunoi în pădurea din Râpa, în apropiere de municipiu, iar imaginile au fost postate apoi pe o rețea de socializare. Șoferul a fost blamat pentru fapta sa, iar, la scurt timp, după ce fotografiile au devenit virale pe internet, autoritățile locale l-au identificat pe autor și l-au somat să-și ridice gunoiul. Cetățeanul risca o amendă de 1000 de lei, asta dacă sancțiunea ar fi fost aplicată de reprezentanții Primăriei Broșteni, din județul Mehedinți.

Incidentul de la Râpa survine la scurt timp după ce alți doi cetățeni au fost fotografiați de un localnic de la Cătunele când goleau gunoaiele dintr-o remorcă pe un câmp din satul Lupoaia. Acesta a sunat la 112, iar rezultatul a fost că nicio autoritate nu a intervenit, iar respectivii au mai adus acolo alte două remorci cu deșeuri. De data aceasta însă, șoferul care a aruncat gunoi în pădurea din Râpa, pe partea cu județul Mehedinți, a fost depistat de autorități. Viceprimarul municipiului, Cosmin Morega, a declarat că a fost sesizat de cetățeni pe Facebook, motrenii dorind luarea unor măsuri pentru cel vinovat. Drept urmare, reprezentantul autorităților municipale a procedat la identificarea autorului.  “L-am găsit pe cetățean, este un localnic din Motru. Omul mi-a explicat că a aruncat niște moloz rezultat din lucrările de modernizare ale apartamentului său. Mi-a spus că este rușinat de situație și mi-a promis că va ridica gunoiul din locul în care l-a aruncat. Spațiul respectiv este pe raza județului Mehedinți. Dacă era în Gorj puteam să-l sancționăm cu 1000 de lei. Este important însă că cetățenii au semnalat neregula, iar autorul a fost depistat”, a declarat viceprimarul. Acesta a menționat că locul trebuie protejat cu o barieră, deoarece în zonă este o poiană frecventată de cetățeni ai orașului pentru picnic.
ANAMARIA STOICA

1 COMENTARIU

  1. …ce stire..parca sa descoperit apa calda….e ceva normal luati toate padurile de pe marginea soselelor si o sa scrieti in fiecare zi cate un articol pe tema aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here