Moisescu cere reluarea negocierilor cu CJAS

135

Medicii de familie gorjeni sunt pregătiţi de noi negocieri. Conducerea Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj a solicitat începerea negocierilor actului adiţional al contractului cadru pe 2012 cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Discuţiile în acest sens vor începe zilele următoare, după cum susţine Moisescu.

Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj vrea să demareze negocierea actului adiţional la contractul cadru, cu reprezentanţii CJAS Gorj. El a cerut ca prima întâlnire să aibă loc săptămâna viitoare. „Am avut o discuţie informală cu directorul Şurlea şi i-am transmis că săptămâna viitoare vreau să ne întâlnim pentru a începe negocierile actului adiţional. Este obligaţia mea, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, să port aceste negocieri”, menţionează Moisescu.
Medicul Mihai Moisescu nu este de acord cu prelungirea valabilităţii contractului din 2011 printr-un act adiţional, cu toate că medicii de familie gorjeni au fost singurii care au reuşit negocierea respectivului act. Chiar şi aşa, preşedintele APMF Gorj susţine că este necesară o nouă rundă de negocieri, pentru contractul din 2012.
Reamintim faptul că în toamna anului trecut medicii de familie gorjeni, membri ai Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie din judeţul nostru, au negociat contractul-cadru cu conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. După mai multe tentative de negociere, dar şi după runde de discuţii favorabile cadrelor medicale, s-a reuşit semnarea unui act adiţional prin care se modificau câteva prevederi solicitate de membri APMF Gorj. Judeţul nostru a fost singurul din ţară, în care s-a negociat contractul medicilor de familie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here