Modrea duce votanţii din Turcineşti la Parlament

321

modreaÎn această dimineaţă la ora 6.00, două autocare pline de elevi şi părinţi ai acestora dar şi de cadre didactice selectate cu atenţie, toţi din Turcineşti, vor lua drumul capitalei, pentru o excursie la Parlamentul României. Cel care suportă costul deplasării este viceprimarul localităţii, Dumitru Modrea, pedelist intrat de scurt timp în rândurile portocaliilor pentru o candidatură la locale la fotoliul de primar.

Modrea, personal va conduce grupul de votanţi în capitală, vicele luându-şi liber de la primărie tocmai pentru acest lucru.

Dumitru Modrea viceprimarul comunei Turcineşti încă membru al PNL Gorj dar şi al PDL Gorj, partid din partea căruia va candida la localele din vară, fiind deja preşedinte interimar al PDL Turcineşti, a plecat în excursie. Deşi campania electorală nu a început oficial, Modrea a luat startul mai repede şi a umplut două autocare de votanţi, cu care a plecat în această dimineaţă în vizită la Parlamentul României. Modrea a rezolvat în aşa fel încât la Parlament, grupul numeros, să fie primit de parlamentarii PDL, din Gorj pentru a le spori vizitatorilor setea de politică şi de un vot portocaliu. O parte dintre cadrele didactice din comună care au cerut să aibă parte şi ele de vizita în capitală au fost refuzate de Modrea pe motiv că nu simpatizează PDL-ul.

Modrea: “Nu vreau să discut..!”

Contactat telefonic Dumitru Modrea a refuzat să vorbească despre excursia programată pentru această dimineaţă spunând că: “Nu vreau să discut.. Nu mai vorbesc cu dumneavoastră niciodată”. După aceste cuvinte, vizibil enervat, pedelistul a închis rapid telefonul refuzând să răspundă dacă el este sponsorul portocaliu al excursiei. De altfel, Modrea nu a ascuns faptul că va investi un miliard de lei vechi în această campanie electorală, şi de teamă că nu are când să termine banii, cu siguranţă, a început campania mai repede. Modrea nu şi-a clarificat, în schimb, apartenenţa, în acelaşi timp, la două partide politice, PNL şi PDL, fapt ce constituie infracţiune. Plecarea excursioniştilor se va face din faţa şcolii Turcineşti, cu două autocare, fiind invitaţi la excursie vreo 80 de persoane.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here