Modificări privind amenajarea secţiilor de votare din Rovinari

302

La nivelul localităţii Rovinari vor fi amenajate 9 secţii de votare pentru P.E şi 9 secţii de votare pentru Colegiul Nr. 2 – Senat. Potrivit autorităţilor, pentru a veni cu secţiile de votare mai aproape de alegători au fost create două noi secţii de votare.

“Având în vedere alegerile pentru Parlamentul European, dar şi alegerile parţiale pentru Colegiului Nr. 2 Senat care se vor desfăşura simultan în data de 25 mai 2014, primarul Oraşului Rovinari a emis Dispoziţiile Nr. 373/12.03.2014 şi Nr. 468/24.04.2014 privind amenajarea secţiilor de votare şi arondarea blocurilor de locuit la acestea. Faţă de anii trecuţi au survenit unele modificări, ca urmare a desfinţării celor două secţii de votare de la Clubul Elevilor Rovinari. Pentru a veni cu secţiile de votare mai aproape de alegători au mai fost create două secţii de votare în cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Rovinari”, se arată în comunicatul de presă.
În acest moment vor fi amenajate 9 secţii de votare pentru P.E. şi 9 secţii de votare pentru Colegiul Nr. 2 – Senat, care sunt echilibrate din punct de vedere numeric. Vor fi create, pentru fiecare tip de alegeri, câte: 2 secţii la Şcoala Gimnazială Nr. 1; 2 secţii la Şcoala Gimnazială Nr. 3; 2 secţii la Colegiul “Gheorhe Tătărescu”; 2 secţii la Grădiniţa Nr. 3; 1 secţie la Grădiniţa Vîrţ.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here