Modernitate şi calitate, la Băile Ţicleni

1075

ticleniLocul unde Băile Ţicleni se aflau în urmă cu mulţi ani şi erau renumite în ţară, s-a transformat total. Asta, graţie unui om de afaceri, Dian Popescu, care a ridicat un adevărat complex pe acelaşi loc. Apa, care pe vremuri făcea bine persoanelor bolnave, se pare că şi-a păstrat proprietăţile, şi rămâne atracţia zonei balneare de la Ţicleni. Vechiul amplasament al hotelului şi bazinele cu proprietăţi miraculoase aparţineau companiei Petrom, iar în urma unei licitaţii care a avut loc în toamna anului trecut, Dian Popescu a cumpărat tot cu suma de 200.000 de euro.

100 de angajaţi îşi vor găsi în cadrul complexului din Ţicleni locuri de muncă bine plătite, iar autorităţile locale reprezentate de Consiliul şi Primăria oraşului Ţicleni vor încasa impozitele, şi asta pentru că ceea ce omul de afaceri a creat se află pe domeniul localităţii.

Lux şi stil, pe vechiul amplasament
Deşi complexul va fi finalizat până la sfârşitul anului, piscina, care s-a deschis de o săptămână, este atracţia zonei. Aşa că unde în urmă cu câteva luni existau două bazine deplorabile, locul a căpătat o alură de lux, într-un orăşel care nu credeam că ar putea ajunge la un grad ridicat de modernitate. Alături de piscina de 500 mp, un restaurant şi o terasă au fost puse în funcţiune pentru a asigura distracţia acestei veri caniculare. Întregul complex se ridică la valoarea de aproximativ două milioane de euro, investite de către Dian Popescu, om de afaceri şi personalitate politică. Hotelul care va fi inaugurat în câteva luni are un regim de trei stele, cu 24 de camere. De asemenea, în interiorul acestuia se regăseşte o sală de conferinţe, un restaurant pentru diferite evenimente festive cu o capacitate de până la 400 de locuri, iar în apropiere se va regăsi o discotecă modernă şi o parcare, unde câteva sute de maşini îşi vor găsi locul.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here