Model de educaţie! – Profesoară de la Liceul Bîlteni, cu fundul la vedere

1520

deschidereScandal la Grupul Şcolar Industrial Bîlteni, după ce una dintre profesoarele unităţii de învăţământ, şi-a postat pe un site de socializare, mai multe poze indecente. Şocantă este una dintre fotografiile în care dăscăliţa de limba română îşi arată fundul, pozând provocator pe un pat, cu picioarele în sus.

 

 

Fotografiile târgujiencei Bianca Mădălina Copotoiu sunt chiar comentate de unii dintre elevii profei care o admiră pe aceasta, în ciuda faptului că poziţia în care aceasta pozează este indecentă.

Bianca Mădălina Copotoiu este profesoară de limba şi literatura română, titulară pe post, la liceul din Bâlteni, de vreo şase ani de zile. Ea nu a mai avut probleme de comportament în timpul cât a predat, dar postarea fotografiilor în cauză pe site-ul de socializare Facebook a creat în şcoală un copotoiuadevărat scandal. Profesoara, în vârstă de 28 de ani, care predă liceenilor şi-a postat pe pagina sa copotoiu2personală mai multe poze cu ea sumar îmbrăcată. În una copotoiu3îşi arată fundul, pozând cu picioarele în sus, sprijinită de un şifonier. Mai are câteva poze în care apare în costum de baie, în poziţii copotoiu4languroase. Aceste fotografii demonstrează un comportament imoral al profesoarei, fapt care ar trebui taxat atât de conducerea şcolii cât şi de conducerea Inspectoratului Şcolar Gorj.

Scandal cu poliţie

În urmă cu doi ani, profa de la Bîlteni a mai fost implicată într-o anchetă poliţienească, ea fiind oprită în trafic, ca urmare a unui filtru de poliţie, şi s-a depistat că ea ar fi condus o maşină care avea plăcuţe de înmatriculare conforme cu standardele în vigoare. Poliţiştii i-au cerut să-şi dea numerele jos de la autoturismul pe care îl conducea, profa spunând că nu poate să facă singură acest lucru. Poliţiştii i-au reţinut atunci certificatul de înmatriculare a maşinii, un Opel Corsa, şi i-au suspendat profesoarei dreptul de a conduce până la intrarea în legalitate.

Anamaria Stoica

 

Fimuleţul cu profa prinsă de poliţie pe GORJEANUL TV!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here