Mocioi, şefă şi în scripte la PPDD Gorj

366

Niculina Mocioi, cea care conduce de la înfiinţarea PPDD Gorj organizaţia judeţeană, a candidat sâmbătă pentru funcţia de preşedinte a filialei pe care oricum o gestiona din 2012.
La Adunarea Generală de Alegeri, deputata a fost validată în funcţie, în prezenţa președintei partidului, Simona Man, a secretarului general al partidului, Liviu Neagu, a lui Valentin Blănariu, preşedintele PPDD Caraş Severin şi a lui Ion Mihart, președintele PPDD Mehedinţi. Biroul permanent județean al PP-DD Gorj, condus de Niculina Mocioi, a fost votat de 186 de delegați, cu un singur vot împotrivă.
Acesta este format din 38 de persoane, președinte  –  deputatul Niculina Mocioi, Ilie Petrescu-prim-vicepreședinte și Marian Pungan – secretar executiv, 15 vicepreședinți și 19 membri. Cei 15 vicepreședinți sunt: Elena Amza, Gabriela Avram, Constantin Buleteanu, Ștefan Cherciu, Laurențiu Chivu, Adrian Ciobanu, Constantin Colțatu, Dumitru Drumen, Robert Filip, Petre Nanu, Gheorghe Neață, Florentina Petrișor, Maria Popescu, Constantin Radu, iar trezorier este Ramona Birău.
A. STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here