Mobilier şcolar pentru șapte unităţi de învăţământ

374

Primăria Târgu-Jiu a dotat, săptămâna trecută, cu mobilier şcolar nou mai multe unităţi de învăţământ din municipiu, investiţia ridicându-se la suma de aproximativ 100.000 de lei.

Dotările s-au făcut în funcţie de nevoile şi de solicitările venite din partea conducerii unităţilor şcolare. Astfel, anumite clase fie au fost modernizate în totalitate, fie într-altele a fost înlocuit doar mobilierul care prezenta degradări.
“Primăria a continuat şi în acest an programul de dotări cu mobilier şcolar la unităţile de învăţământ din municipiu, program care practic a cuprins toate unităţile de învăţământ, înlocuindu-se mobilierul începând de la învăţământul preşcolar integral mobilierul, asigurându-se mobilierul pentru clasa pregătitoare şi bineînţeles la toate şcolile gimnaziale şi liceele a fost înlocuit mobilierul degradat sau suplimentat acolo unde a fost cazul, în funcţie de necesităţi. În această etapă a fost achiziţionat mobilierul pentru șapte unităţi de învăţământ din municipiu, respectiv Şcoala Generală «Gheorghe Tătărăscu», Şcoala Generală «Alexandru Ştefulescu», Şcoala Generală «Voievod Litovoi», Şcoala Generală «Constantin Săvoiu», Liceul de Muzică şi Grupul Şcolar din Bârseşti, asigurându-se prin achiziţiile făcute atât mobilierul pentru clasa pregătitoare acolo unde numărul de înscrieri a crescut, precum şi suplimentarea la acele unităţi unde a fost solicitat acest lucru, în funcţie de extinderea activităţilor şcolare, sau unde a fost cazul înlocuirea mobilierului degradat”, a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Pentru mobilierul şcolar achiziţionat, Primăria Târgu-Jiu a plătit din bugetul local aproximativ 100.000 de lei. Din această sumă, s-au cumpărat peste 500 de scaune, 300 de pupitre duble şi individuale, catedre, dar şi alte componente de mobilier şcolar. “Achiziţia a constat în 500 de scaune, aproximativ 300 de pupitre duble şi individuale, catedre şi alte componente ale mobilierului şcolar. Totul a fost achiziţionat în funcţie de solicitările venite de la fiecare unitate de învăţământ în parte”, a precizat Raul Chiriac.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here