Mledenciu, din nou în lotul Energiei

267

Răzvan Mledenciu a apucat să evolueze vreme de câteva sezoane la Târgu Jiu, însă anul trecut vechea conducere a ales să renunțe la jucător, care a ajuns la CSM București.
La echipa bucureșteană, deși la final și-a trecut în CV o medalie de argint în Liga Națională, Mledenciu nu a apucat să joace prea mult, el fiind folosit mai mult la echipa a doua. Cu toate acestea, extrema dreapta gorjeană consideră experiența de la CSM București drept una ce-l va ajuta în noua ediție de campionat pe care o va juca în tricoul Energiei: „Mă bucur că am revenit la Energia. Sper din tot sufletul să facem treabă. Vreau ca în cel puțin doi ani cât o să stau aici să prindem ceva, un vicecampion, campion, un loc trei… Vreau să facem treabă bună. Experiența de la CSM București m-a ajutat foarte mult. Îmi doresc să fac și aici cel puțin aceeași performanță ca la CSM București”, a declarat Răzvan Mledenciu.
Făcând acum parte dintr-o echipă formată doar din jucători autohtoni, Mledenciu spune că performanța nu ține cont de naționalitate, iar dacă Liviu Andrieș va reuși să aducă echipei omogenitatea necesară, Energia va putea învinge orice grupare din Liga Națională: „Se poate face performanță și doar cu jucători români. Dacă se crează omogenitate, putem trece oricând peste orice meci, peste orice greutate, indiferent ce jucători străini vin în campionatul nostru. Cu încredere și o mentalitate bună putem ajunge departe. Contează foarte mult să fie răbdare, atât în grupul din sală, cât și în exterior”, a mai declarat jucătorul Energiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here