Mitropolitul Olteniei sfinţeşte o Bisericuţă – Capelă la Peştişani

174

imagine[4]Vineri, locuitorii comunei Peştişani şi toţi acei gorjeni care doresc pot participa, după amiază la slujba de Vecernie pe care o va oficia Părintele Paroh Pantelimon Chiată la Bisericuţa-Capelă din incinta Cimitirului Peştişani.

Despre construcţia Capelei, cu o arhitectură aparte creată de un profesionist din Craiova, prieten cu ctitorul acesteia (şi măreaţă ca o Bisericuţă, cu altar) – consăteanul nostru Gheorghe Nicolcioiu, împreună cu distinsa lui soţie Stela Nicolcioiu.

Va fi singura zi, cea de sâmbătă, 5 noiembrie 2011, când slujba de Sfinţire va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţitul IRINEU, Mitropolitul Olteniei, când enoriaşii au voie să pătrundă în Altar. ÎPS Irineu Popa va fi însoţit de un Sobor de preoţi, diaconi şi cântăreţi din suita Înalt Prea Sfinţiei Sale veniţi special de la Mitropolia Olteniei şi Arhiepiscopia Craiovei.

DSCN5073În numele tuturor locuitorilor comunei Peştişani, ai Preotului Paroh Pantelimon Chiată sunteţi aşteptaţi la o apropiere de cele sfinte şi de Dumnezeu.

Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here