Mitroi, singurul director de SJA fără contract prelungit de ministrul Sănătății! Noul manager al SJA Gorj, directorul medical

1104

Contractul de management, obținut prin concurs, de directorul Serviciului de Ambulanță Gorj a expirat noaptea trecută. Constantin Mitroi nu mai este de la orele 00.00 manager al SJA Gorj, asta deoarece contractul său a expirat, iar ministrul Sănătății a refuzat să îi mai prelungească mandatul, urmare a presiunilor politice din teritoriu.
Reamintim că lui Mitroi i s-a cerut public demisia atât de prefectul județului, cât și de Pro România Gorj, urmare a rapoartele de control ale Corpului de Control al Prefectului Răducan Morega și al DSU. În locul lui Mitroi este promovat directorul medical al SJA, Claudiu Constantinescu. Cel din urmă nu a ocupat niciodată acest post de conducere, dar îndeplinește toate criteriile cerute de minister. Doctorul Constantinescu a mai fost pentru o perioadă director medical al SJA Gorj, iar postul îl ocupă acum doar de luna trecută. În jurul SJA Gorj au existat nenumărate presiuni, pentru post fiind vehiculate și alte persoane din instituție. În ceea ce îl privește pe Constantin Mitroi, aceste revine pe postul de jurist al SJA Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here