,,Miss Primăvara’’ la Cătunele

329

Sâmbătă, 8 martie 2014, la Căminul Cultural de la Cătunele cele mai mândre fete din comună s-au întrecut în frumuseţe cu primăvara însăşi. Evenimentul a reuşit să facă neîncăpătoare sala căminului cultural din localitate, unde concurentele inscrise la titlul de ,,Miss Primăvara’’ au parcurs un lung şir de probe eliminatorii, care mai de care mai interesante şi captivante, pentru publicul spectator.
Primarul com. Cătunele, Ţuilă Florinel a deschis concursul de miss, felicitând în special pe doamnele şi domnişoarele prezente, cu ocazia zilei femeii, apoi a dat startul probelor, care au constat în prezentarea fiecărei competitoare într-un mod cât mai original, prezentarea costumului popular în care au fost îmbrăcate fetele, proba de talent şi hobby, defilarea în rochie de seară, dans pe un colaj din cele mai diferite genuri muzicale, cât şi o inedită provocare, o urare adresată mamei.SAM_6253
Pentru cei prezenţi concursul a însemnat un spectacol de frumuseţe, cântec, dans, antren şi veselie. Invitaţi de la Clubul Copiilor Motru şi interpreţi de muzică populară din zonă au contribuit la reuşita momentului.
Juriul a considerat că fiecare domnişoară ar fi meritat să fie câştigătoare, dar pentru că într-o competiţie e necesar a-l evidenţia pe cel mai bun, atunci au decis ca titlul de Miss Primăvara să revină d-rei Olaru Roxana. Toate participantele au primit flori, dulciuri şi premii în bani.
Ana Ionele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here