Misiune imposibilă la Târgu Mureș?

303

Energia Rovinari continuă drumul spre play-off, destul de sinuos, cu adversari puternici în ultimele meciuri din sezonul regulat, dar cu mult optimism din partea conducerii tehnice.

Trupa lui Florin Nini se agață și de meciul din deplasare cu BC Mureș Târgu Mureș pentru a obține calificarea în play-off. Echipa gorjeană poate prinde un loc în primele opt chiar și în cazul în care va obține doar o victorie din ultimele patru meciuri, cea din partida cu Farul, însă pentru a fi sigură mai are nevoie de încă una.
Contextul în care echipa va disputa meciul de la Târgu Mureș nu este tocmai unul favorabil, Energia a pierdut fără drept de apel meciul de acasă cu Asesoft, iar BC Mureș vrea să-și asigure o poziție cât mai favorabilă pentru play-off: „Trebuie să trecem peste înfrângerea dureroasă cu Asesoft. Avem la Târgu Mureş joc important şi greu. Echipa de la Târgu Mureş vrea în primele patru pentru a juca cât mai multe meciuri în play-off pe teren propriu”, spune Radu Stroescu, antrenor secund și președintele secției de baschet a clubului Energia.  Cu toate acestea, Stroescu crede că echipa sa poate produce surpriza învingând la Târgu Mureș: „Mergem la victorie, dar suntem conştienţi că e un meci greu, gazdele au jucători buni, valoroşi. Mergem să ne jucăm şansa, au fost echipe care au jucat bine acolo şi au câştigat. Până la meciul cu Asesoft am făcut meciuri bune, mai ales în deplasare. Noi ne jucăm şansa la orice meci. E greu, dar mergem optimişti. Suntem încrezători că putem trece peste ultimul eşec, suntem bine fizic şi psihic. Nu văd de ce nu am putea câştiga următoarele meciuri. După meciul de la Mureş vine finala pentru calificarea în play-off, meciul decisiv cu Steaua. Trebuie să fim optimişti”, a mai spus secundul echipei gorjene.
Meciul dintre BC Mureș Târgu Mureș și Energia Rovinari este programat a se disputa la Târgu Mureș, sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here