Mișcarea Populară Gorj a ieșit la înaintare cu primii 28

609

Mai rapizi chiar decât liberalii care își țin încă la secret candidații, cei de la Mișcarea Populară au făcut publice, ieri, lista primilor 28 de candidați la fotoliile de primari din județ. Deocamdată doar PSD a prezentat 25 de candidați la locale, în timp ce restul partidelor așteaptă ca cele trei organizații să le dea tonul.

braila insMP a prezentat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, candidați de luat în seamă la alegerile locale, pe listă fiind afaceristul Dumitru Brăilă pentru Primăria Bălești, Aurel Slapciu pentru Motru, Cristian Elena, fostul viceprimar, pentru Padeș, Viorel Săpun, actualul viceprimar fost PNL, pentru Bumbești-Pițic, Robert Păiuși pentru Primăria Stejari și cu fostul viceprimar Adrian Ciobanu de la Licurici. Pentru Alimpești candidează, de asemenea, Leonida Belgher, pentru Turceni, fostul lider al PNL din localitate, Ion Cornescu, pentru Jupânești candidează Ionel Gabriel Cioenaru, iar Nicolae Turturea pentru Mătăsari.

slapciu bun Picture 001Trușcă Constantin este candidatul MP pentru Plopșoru, Dumitru Colceag pentru Prigoria, Dumitru Almăjean pentru Săcelu, Ion Săvoiu pentru Scoarța, Virgil Covrigel pentru Slivilești, Anghel Laurențiu pentru Stoina, Ion Ionescu pentru Țânțăreni, Cosmin Beregan pentru Bumbești-Jiu, Gabriel Giurcă lista candidati mppentru Novaci, Frunzaru Constantin pentru Albeni, Dănău Constantin pentru Arcani, Ionel Drăcea pentru Bengești-Ciocadia, Constantin Matei pentru Berlești, Viorel Doandeș pentru Bîlteni, Daniel Marinică pentru Borăscu, Ilie Tatomir pentru Cîlnic, Victor Dinu de la Crasna și Trantie Eleodor Marius la Fărcășești. Cei 28 au fost validați de BPJ-ul Mișcării Populare Gorj într-o ședință care a avut loc la finalul săptămânii trecute.
paiusi ciobanu licurici.Candidatul pentru Târgu-Jiu va fi nominalizat săptămâna aceasta în urma unui sondaj de opinie comandat de organizația județeană. În sondaj au intrat șase persoane, patru din partid și două din afara acestuia. Unul dintre cei sondați a fost primarul de Lelești, Marian Rotaru.
A.Stoica

viorel sapun (1)

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here