Mircea Geoană, aşteptat la Gorj

505

mircea-geoana-victor-ponta-400x300-razvan-chiritaCandidatul PSD, Mircea Geoană este aşteptat săptămâna viitoare în judeţul Gorj. Pesediştii au fost anunţaţi că acesta va face o vizită electorală în judeţul nostru, programate fiind, în mod special

întâlniri cu electoratul din zonele energetice şi de minerit. Potrivit deputatului PSD, Victor Ponta, Geoană nu va ocoli Gorjul, aşa cum face de altfel Traian Băsescu, care se teme, în opinia pesedistului, să nu îşi asocieze imaginea cu şeful de campanie al PD-L, Ionel Manţog.

Prezent în Gorj la sfârşitul acestei săptămâni pentru a-i ajuta în campania electorală pe colegii săi de partid, deputatul PSD, Victor Ponta a anunţat şi vizita pe care va urma să o facă în judeţul nostru, săpămâna viitoare, Mircea Geoană, candidatul Partidului Social-Democrat la preşedinţie. „Mircea Geoană va veni la Gorj şi la Târgu-Jiu, în zona minieră, probabil săptămâna viitoare, şi va spune oamenilor exact ce dorim să facem în legătură cu păstrarea locurilor de muncă, de scoaterea din zona asta strict politică a celor două complexuri energetice Turceni şi Rovinari şi ale SNLO-ului şi de o politică românească care să se încadreze în politica românească pentru energie. Singurul lucru pe care eu i-l spun, de fiecare dată, lui Mircea Geoană este: haideţi să le spunem oamenilor că avem soluţia pentru păstrarea locurilor de muncă”, a declarat vineri Victor Ponta.
PSD luptă la Gorj cu banii lui Manţog
La jumătatea campaniei electorale prezidenţiale, deputatul PSD, Victor Ponta şi-a exprimat părerea în legătură cu felul în care se desfăşoară campania la Gorj, care sunt interesele PD-L şi ale lui Ionel Manţog. „Nu s-a schimbat nimic de când domnul Manţog a plecat de la noi de la PSD şi e şef la PD-L lucrurile în Gorj au fost foarte clare, foarte simple, le-am spus de fiecare dată şi nici acum nu s-a schimbat nimic. Sper deja de la anul să se schimbe. Au fost banii lor contra oamenilor noştrii. Începând de la alegerile locale în care Manţog a cheltuit mai mult decât toată ţara în propria sa campanie electorală şi totuşi gorjenii au preferat să îl aleagă pe Cârciumaru, pe Hanu, pe Călinoiu, până la parlamentare unde iarăşi s-au cheltuit foarte mulţi bani şi voturile au mers tot spre candidaţii PSD. Ştiţi foarte bine că din opt colegii de senatori şi deputaţi în 7 am fost pe primul loc, singurul colegiu în care am pierdut a fost cel în care a candidat Eugen Vâlceanu, actualul coleg a domnului Manţog. De obicei care pierd se adună împreună. Şi acum campania se desfăşoară din nou aşa. Pe de o parte PSD-ul cu oamenii său, adică primari, consilieri, oameni care stârnesc încredere şi au ceva de spus şi banii lui Manţog”, declară Ponta. În ce priveşte rezultatul alegerilor prezidenţiale la Gorj, Ponta a menţionat: „Eu cred că rezultatul va fi acelaşi ca la locale, ca şi la parlamentare. Oamenii vor lua banii lui Manţog că sunt de fapt tot banii noştrii ajunşi prin buzunarele lui şi vor vota cu noi şi cu Mircea Geoană”.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here