MINUNE! Fetița de doi ani de la Săcelu și-a revenit complet fiind deconectată de la aparate

5254

Rugăciunile gorjenilor cu suflet mare nu au fost în zadar, pentru că astăzi s-a întâmplat o adevărată minune! Totul a fost coroborat însă cu profesionalismul medicilor pediatri de la Spitalul Marie Curie, cu bătălia pentru viață a micuței de 2 ani din Săcelu care era să moară chiar de ziua sa de naștere, ea înecându-se într-o mică piscină gonflabilă, și cu dorința arzătoare a tinerilor părinți ai acesteia de a-și vedea fiica în viață.  

Astfel, dacă ieri, medicii pediatri de la prestigiosul spital din capitală erau sceptici în legătură cu șansă la viață a micuței gorjene, astăzi nu numai că au deconectat fetiță de la aparate, dar au lăsat-o sa se hrănească natural și să se joace.

Micuța, extrem de puternică însă, a supraviețuit unui incident ce se putea transforma într-o adevărată tragedie, fiind resuscitată de o vecină, asistent medical, îngrijită de o echipă de la Ambulanță și transportată atent de la Craiova cu un elicopter SMURD, la București.

Familia micuței le mulțumește celor care au fost alături de ei și de fiica lor cu un gând bun, o rugăciune și un dram de speranță, demonstrând că totul a contat.

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur enorm! O veste superba! Sunt probabil decenii de cand nu am mai primit o asemenea bucurie din presa! Sa fie sanatoasa, fericita si la fel de frumoasa ca acum, cand e copil! Parintii fericiti, mereu! Sa fie binecuvantata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here