Minprest se menţine lider la minifotbal

22

Minprest Rovinari și Dream Team au remizat în cel mai interesant meci al etapei a opta din Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. A fost un meci spectaculos, cu 8 goluri marcate, iar remiza le ajută pe urmăritoarele celor două. Primele 4 clasate sunt despărțite acum de numai 4 puncte în clasament. Minprest a început mai bine jocul și la pauză conducea cu scorul de 3-1. Dream Team nu a cedat însă lupta și a întors meciul spre final, scor 3-4! Ultimul cuvânt le-a aparținut însă tot celor de la Minprest, care au marcat golul egalizator la ultima fază a meciului.
Minprest Rovinari – Dream Team 4-4 (pauză: 3-1)
Goluri: Romeo Rădoi (min. 8 și 40), autogol (min. 19) și Adrian Popescu (min. 20) / Ștefan Doldur (min. 15), Ion Al-Ioani (min. 29 și 40) și Mario Găman (min. 38)
Minprest: Valentin Crețan (portar) – Florin Popete, Adrian Popescu, Cristian Popescu, Alin Rotaru, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu, Romeo Rădoi și Gabriel Bardan.
Antrenor: Adrian Popescu
Delegat: Cristian Nicolăescu
Dream Team: Adrian Preoteasa (portar) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Bogdan Chiriac, Ionuț Tătaru, Mario Găman, Ion Al-Ioani și Radu Dăianu.
Antrenor: Ion Cănăvoiu
Delegat: Bogdan Chiriac
Arbitri: David Alberti și Narcis Banciulea
Minprest se menține pe primul loc cu ajutorul acestui egal, în timp ce Dream Team urcă pe locul 2, la egalitate de puncte cu Real Târgu Jiu. Aceasta din urmă nu a reușit să profite de remiza dintre cele două echipe, pierzând duelul cu Marigab Turceni. Băieții de la Marigab au dominat jocul, conducând chiar cu 5-1 la pauză. Real a mai revenit în repriza a doua, dar nu a reușit decât să reducă din proporțiile scorului, meciul fiind câștigat de Marigab cu 6-4. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ionuț Butoi și Constantin Roncea, ambii autori ai unei „doppietta”, Cornel Sanda și Giani Stoichițoiu, în timp ce Real a contat prin „hat-trickul” marcat de Daniel Sanda și golul lui Cristian Negrea. De rezultate a profitat Farmacia Victoria. Băieții lui Claudiu Jianu au câștigat la limită meciul foarte interesant cu Peppy Dolce Vita și s-au apropiat la 4 puncte de primul loc. “Farmaciștii” au condus cu 1-0 și 2-1 și s-au impus în final cu 3-2, toate golurile învingătorilor fiind marcate de Marian Jianu. Peppy Dolce Vita a replicat prin reușitele lui Alexandru Avrămescu și Claudiu Dumitru.
Rezultate, Etapa 8, Liga 1 Dolce Vita:
Marigab Turceni – Real Tg-Jiu 6-4
Primăria Rovinari – ISU Gorj 4-4
Provincialii – Primăria Bîlteni 0-5
Minprest Rovinari – Dream Team 4-4
Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita 3-2
În Liga 2, competiție rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, a avut loc prima etapă a returului sezonului regular. În Seria 1, FC Primăria Albeni continuă să aibă procentaj de 100% în dreptul victoriilor. Băieții lui Cătălin Birău au trecut și de Grosbi Ursus, cu scorul de 7-4 și au 21 de puncte din tot atâtea posibile. Răzvy Team și Penitenciarul Târgu Jiu au remizat după un meci spectaculos, scor 3-3, în timp ce Succes Team a bifat prima victorie după două eșecuri consecutive, 4-3 cu Triton. Lupta rămâne deschisă pentru locul 4, ultimul care asigură calificarea în faza de play-off. În Seria 2, derby-ul etapei a adus față în față echipele Inspectoratului Școlar Județean Gorj și Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. În partida tur, profesorii gorjeni au deschis scorul cu două minute înainte de final, dar s-au văzut învinși în cele din urmă. Reprezentanții legii au început excelent de această dată jocul și în minutele 7 și 8 au înscris de două ori, prin Nicolae Băloi și Mădălin Zgovancu. Profesorii s-au zbătut să revină în meci, dar nu au putut puncta decât o singură dată, prin Bogdan Chiriac în minutul 24.
Inspectoratul Școlar Gorj – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-2 (pauză: 0-2)
Goluri: Bogdan Chiriac (min. 24) / Nicolae Băloi (min. 7) și Mădălin Zgovancu (min. 8)
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Mario Găman, Cătălin Bucă, Liviu Andrieș, Bogdan Chiriac, Sorin Răduțoiu, Sorin Adam, Marian Diaconu, Liviu Bălăcescu, Marius Gogelescu și Dragoș Fugaru.
Delegat: Valentin Tîlvescu
IPJ: Marius Dobre și Cosmin Noană (portari) – Narcis Cocheci, Daniel Doroghițoiu, Sorin Vîlceanu, Răzvan Becheru, Nicolae Băloi, Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu și Mădălin Zgovancu.
Arbitri: Cosmin Cuțitoiu și Cristian Cioancaș
Victoria de duminică îi ajută pe cei de la IPJ să urce în fața rivalilor de la ISJ în clasament. Pe primul loc revine însă, cu ajutorul golaverajului, Lido Team, care s-a impus în fața celor de la Carrefour. Într-un alt meci foarte interesant al rundei a opta, Star Team s-a impus pentru a doua oară în acest sezon în fața celor de la FC Exclusive Car Wash. Omul meciului a fost stranierul celor de la Star, Ștefan Doldur, autor al unui „hat-trick”. Pentru echipa lui Dumitru Vasilescu, au mai înscris Ion Golea și Andrei Oproiu, în timp ce Exclusive a replicat prin golurile lui Dragoș Găvan, Alex Mainerici și Gabriel Teleman.
Rezultate, Etapa 8, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori:
Seria 1
Grosbi Ursus – FC Primăria Albeni 4-7
Răzvy Team – Penitenciarul Târgu Jiu 3-3
Triton – Succes Team 3-4
Seria 2
Carrefour Târgu Jiu – Lido Team 0-15
ISJ Gorj – IPJ Gorj 1-2
FC Exclusive Car Wash – Star Team 3-5
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here