Minoră suspectată că a fugit cu banii și bijuteriile părinților, căutată de Poliţie

820

O adolescentă de 17 ani, din comuna Peștișani, este căutată de poliţişti pentru furt de bijuterii şi bani, din primele cercetări reieşind că bunurile aparțin părinților ei.

„La data de 27 iunie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 de euro, care aparțineau părinților săi, precum și două lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Fata prezintă o cicatrice la nivelul abdomenului. Minora a fost pusă în urmărire și este căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să meargă la Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here