Minor dispărut în staţiunea Rânca

249
Un băieţel de şapte ani a dispărut în zona staţiunii montane Rânca. Constantin Velcev venise împreună cu bunicii materni să-şi petreacă vacanţa la Rânca. Aceştia erau cazaţi la o pensiune din staţiune, ei fiind domiciliaţi în oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa. Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată joi seara, în jurul orelor 22.

Imediat de la sesizarea dispariţiei, în zona turistică a fost instituit un punct de comandă, condus de către adjunctul şefului I.P.J. Gorj, care coordonează activităţile de căutare.

Minorul fusese văzut ultima dată în după-amiaza zilei de joi, la orele 17, când a părăsit pensiunea nesupravegheat, pentru a merge la bunicul său, care se afla în apropierea cabanei. Deşi au fost derulate activităţi de căutare a minorului şi pe timpul nopţii, acesta nu a fost depistat. Ieri dimineaţă, căutările au fost reluate, la acţiuni participând peste 80 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari. Şi postul naţional Realitatea TV s-a implicat, punând la dispoziţia Salvamont Gorj un elicopter pentru survolarea zonei.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here