Minor blocat în apartament

361

Îngrijoraţi că fiul lor nu răspunde la telefon şi nici nu deschide uşa, doi târgujieni au sunat miercuri seara la 112 şi au cerut sprijinul pompierilor pentru a debloca uşa apartamentului. După ce au spart uşa, pompierii au descoperit însă că băieţelul de 12 ani nu păţise nimic, el de fapt dormind liniştit în tot acest timp.

Echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu a intervenit miercuri seară, în jurul orei 19:49, pe strada Sublocotenent Vasile Militaru din municipiu, pentru deblocarea uşii unui apartament, asta după ce proprietarului acestuia a sunat la 112, îngrijorat de faptul că fiul său în vârstă de 12 ani nu răspundea nici la uşă şi nici la apelurile telefonice ale părinţilor. După ce au spart uşa, pompierii l-au găsit însă pe copil dormind.
“Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, uşa apartamentului a fost spartă, minorul fiind găsit dormind, fără nicio problemă. Intervenţia a durat circa 20 de minute”, a precizat Mihai Avramescu, purtător de cuvânt al ISU Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here