Ministrul Vîlceanu, la Novaci!

3360

„Au fost puse bazele înființării Organizației pentru Managementul Destinației (OMD) în Novaci și sunt convins că este începutul dezvoltării turismului în Gorj și mai ales în zona de sub munte”, anunță ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, prezent la Novaci.

„Operaționalizarea OMD-urilor, opt la număr în toată țara, este un jalon în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și sunt bucuros că au fost făcuți pași pentru cel care cuprinde și județul din care provin, Gorj. Într-o întâlnire la Novaci, am vorbit și despre alte proiecte pentru Gorj. Cred că realizarea domeniului schiabil de la Ranca reprezintă o alternativă la activitatea minieră. Cred că trebuie să facem din această investiție o prioritate, iar eu fac denersuri pentru a găsi finanțare”, a mai transmis ministrul liberal.

3 COMENTARII

  1. Marele ministru s a întors în zona în care în urma cu vreo 10 ani împărțea găleți și pixuri, în speranța că va intra în parlament, ceea ce nu a reușit la momentul respectiv. A reușit la următoarele alegeri, dar a mers acolo sa se capatuiasca și nu pt a face ceva real pentru oameni, cum de fapt fac majoritatea politicienilor noștri în ziua de azi. Faptul ca mai participa la câte o întrunire de genul, e doar mai mult de fațadă să zică că au și ei activitate, că oricum mare lucru nu se întâmplă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here