Ministrul Oprea vrea să anunţe ,,marea captură”, la Târgu-Jiu

264

16970 oprea_06318000Vizita lui Gabriel Oprea, prim-vicepreşedintele UNPR, creează valuri atât în rândul acestei organizaţii conduse de Marius Vlaicu cât şi în rândul USL Gorj.

Se discută tot mai mult de negocieri purtate de Oprea cu ,,un greu” de la Gorj, al cărui nume va fi anunţat chiar de ministru însuşi la vizita de la Târgu-Jiu. Unii susţin că cel care va schimba macazul şi va trece la UNPR ar fi Toni Mihail Greblă, în timp ce alţii spun că ar fi vorba despre Ionel Manţog.

Partidele din USL Gorj, dar şi PDL-ul şi UNPR-ul discută, prin membri lor, despre surprizele care ar urma să fie anunţate la Gorj de ministrul Oprea. Asta deoarece politicienii dau ca sigur că asul din mâneca lui Oprea nu este numai Dan Ilie Morega ci poate încă un parlamentar, considerat o adevărată captură. Numele lui Toni Greblă este şi el vehiculat, mai ales că se cunosc tensiunile apărute între politician şi Ion Călinoiu. Bârfele continuă chiar dacă Greblă a infirmat faptul că ar trece la UNPR. ,,Am auzit şi eu zvonuri legate de plecarea mea de la PSD. Vă pot spune că am fost curtat de mai multe partide, din 1990 şi până în prezent. Au vrut să mă pună şef la PDL, la PC şi la PNG, dar, de fiecare dată, am refuzat. Eu nu plec de la PSD”, a declarat ieri senatorul Greblă.

Cine este ,,greul”?!

Marius Vlaicu pare amuzat de zvonurile apărute pe tema USL şi Oprea, lucru care indică faptul că organizaţia pe care a format-o începe să provoace valuri. ,,Dacă vine Greblă, partidul se întăreşte. Cred că UNPR-ul ar avea foarte mult de câştigat, mai ales că Greblă ar câştiga Consiliu Judeţean şi dacă ar candida din partea PSD şi a oricărui alt partid”, a menţionat Vlaicu. ,,Mă bucur de orice achiziţie şi anunţ că oricine vrea să fie în UNPR, fie că e Cosmin Popescu, Ionel Manţog sau Toni Greblă, sunt bineveniţi”, a completat preşedintele UNPR. Dacă Manţog ar trece la UNPR ar pierde doar funcţia de consilier judeţean în timp ce Cosmin Popescu ar deveni deputat UNPR, şi coleg cu Dan Ilie Morega.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here