Ministrul Energiei: Se denaturează situaţia la CEO

4123

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune că în jurul CEO sunt fel şi fel de zvonuri care denaturează realitatea situației. Acesta a avut un punct de vedere, pe pagina sa de socializare, după întâlnirea de miercuri, cu directorii companiei şi liderii de sindicat.

Iată ce precizări a făcut ministrul Popescu: ,,Am avut o întâlnire și cu reprezentanții sindicatelor din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Am discutat despre măsurile luate de Guvern și Ministerul Energiei pentru a veni în ajutorul CEO, dar și despre necesitatea implementării planului de restructurare al Complexului”. Din păcate, deşi Virgil Popescu vorbeşte de planul de restructurare al companiei, acesta nu a primit aprobarea Comisiei Europene, la aproape un an de la prezentarea lui şi după investigarea făcută de comisarii europeni.

Plan neaprobat, deci inexistent
Nu numai că nimeni nu a văzut întregul plan de restructurare prezentat Comisiei, dar nici modificările aduse după ce comisarii europeni au refuzat să-l aprobe. Virgil Popescu: ,,Acest plan va oferi noi posibilități de investiții și dezvoltare pentru Sistemul Energetic Național. Din păcate, colegii revin la minister cu fel și fel de zvonuri care denaturează realitatea situației.
Oamenii aceștia nu merită manipulări politice, astfel că mă așez la masă cu ei, de fiecare dată când este necesar, le explic și răspund direct tuturor neclarităților pe care le au.
Avem soluții și oameni profesioniști cu care lucrăm. Punem în practică potențialul pe care îl avem. Este vorba despre schimbări în bine și de a nu lăsa pe nimeni în urmă, acesta este adevărul, nu disputele politice inutile. La întâlnire au participat și Directorul General al CEO, Daniel Burlan, precum și deputații PNL de Gorj, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină”, a mai scris acesta.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here