Ministrul Educației: Rugăm cadrele didactice să ne ajute să putem finaliza acest an

1361

Ligia Deca, ministrul Educației,  a spus vineri că în cazul în care profesorii nu se întorc la clasă de săptămâna viitoare, „va trebui să ne gândim la prelungirea perioadei de cursuri și a examenelor naționale”.

Având în vedere importanța ca toți elevii să-și poată susține examenele de final de gimnaziu sau de liceu, rugăm cadrele didactice să ne ajute să putem finaliza acest an în bune condiții. Avem 183 de mii de elevi în clasa a 8-a și peste 140.000 de elevii in clasa a 12-a. Pentru aceste sute de mii de elevi avem nevoie să ne reîntoarcem la școală.

Numărul de școli care au încheiat situația la clasa a XII-a urmează să fie centralizat. E 2 iunie. Clasele terminale au terminat de parcurs materia. Pentru celelalte clase vor încerca să facem planificările, să putem să recuperăm la începutul anului viitor. Nu există posibilitatea să avem evaluări naționale fără ca profesorii să se întoarcă la școală”, a spus Deca.

2 COMENTARII

  1. Gheo, gheo ,psd istule, ați intrat în fibrilații. Profesorii v-au dat o lecție de demnitate și nu s-au lăsat călcați în picioare . Dacă de mineri și energeticieni v-ați bătut joc, desființând practic aceste două profesii, ați crezut că aplicând aceleași metode , minciuna,promisiuni goale de conținut și firimituri aruncate de la masa bogaților, o să-i păcăliți și pe dascăli. Felicitări pentru unitatea și eleganta de care au dat dovadă respingând ferm minciunile voastre. România are nevoie de o resetare a clasei politice, această adunătură psd isto -pnl isto -udmr isto s-a dovedit nociva ca și cea anterioară usr istă- pnl istă. Trebuie să părăsească scena toți acești trepăduși cocoțați în funcții la nivel național și local precum și odraslele lor pregătite să le ia locul. Să vină tinerii fara niciun fel de conexiuni cu acești malefici, cei care au răzbit în viața prin propriile forte, bine pregătiți și respectați de comunitate pentru ce au făcut. PS. Să sperăm că anul 2024 o să fie un an care sa fie un nou început, pentru că ‘ 89 a fost confiscat de șacali și puii lor.

  2. Sa primeasca bani dupa rezultate.Sunt scoli unde la seral,postliceala, sansa a doua unde profesorii nu-si cunosc elevii si notele se pun…din burta.Cred ca se cunoaste situatia si de Marcela Mrejeru pe care o cunosc destul de bine.Oare nu se cunosc aceste scoli ?Chiar si la licee de elita(T VLADIMIRESCU,sa)?Astept sa fiu contrazis daca aveti curajul domnilor de la ISJ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here