Ministra Rovana l-a promovat pe Tudor la Garda Naţională de Mediu

296

Poliţia Comunitară din Târgu-Jiu nu mai are şef. Asta deoarece Ion Tudor a fost promovat într-o funcţie mai înaltă tocmai la Garda Naţională de Mediu, în Bucureşti. Tudor şi-a început activitatea chiar de ieri, în funcţia de comisar general adjunct al instituţiei.

Ion Tudor a părăsit ieri Poliţia Comunitară Târgu-Jiu, spun colegi de-ai acestuia din PSD. Asta, urmare a promovării neaşteptate făcute de ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, apropiată a lui Ion Tudor, de când acesta era şef la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj iar membra Guvernului Ponta era şefa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Ajunsă ministru Rovana nu şi-a uitat prietenul de la Gorj, dându-i începând de ieri a doua poziţie la cârma Gărzi Naţionale de Mediu. Tudor este astfel unul dintre cei trei comisari generali adjuncţi ai instituţiei. Tudor va răspunde şi de Garda de Mediu Gorj, iar comisarul Ovidiu Ilie, dacă va rămâne la cârma instituţiei i se va subordona acestuia.

Cine preia Poliţia Comunitară?!
Promovarea lui Ion Tudor la Bucureşti îl obligă pe edilul municipiului Florin Cârciumaru să stabilească un nou director al Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu. Este posibil însă ca Florin Urdea să preia cârma instituţiei, măcar în interimar.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here