Minerul Motru, victorioasă în fața Științei

730

Minerul Motru a disputat pe teren propriu un joc de verificare în compania echipei la care Marin Condescu a devenit manager general după plecarea de la Pandurii. Elevii lui Gabi Zahiu au învins cu 2-0 marcând câte un gol pe repriză.
Fărcășanu a deschis scorul rapid, în minutul 6, profitând de o eroare a lui Tătaru, iar Trașcă a marcat și el pentru motreni în minutul 69, cu o lovitură de cap. În ciuda succesului la un scor destul de clar, Gabi Zahiu rămâne cu picioarele pe pământ: „Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după această victorie. Noi cu chinul nostru, ei cu chinul lor. Să luăm lucrurile așa cum sunt, ei s-au antrenat prin parcuri, noi venim totuși după un stagiu centralizat și se vede acest lucru. Aici s-a făcut diferența. Am fost puțin mai organizați, puțin mai puternici, mai pregătiți. Am avut și noi căderi în joc, mai avem mult de lucru și știm asta. Trebuie să lucrăm mai mult cu mingea”, a declarat antrenorul motrenilor după victoria echipei sale în fața uneia dintre echipele ce și-au propus promovarea în acest sezon.
După ce a început cu un eșec cu 0-4 în fața slătinenilor de la FC Olt, Minerul Motru a înregistrat două victorii, 4-1 cu FC Balș și 2-0 cu FC Universitatea Craiova, și mai are programate două jocuri amicale: „În perioada următoare mai avem perfectate două jocuri de verificare. Unul este returul cu FC Olt Slatina, în principiu ar trebui să jucăm miercuri la ei, dacă au unde să jucăm, dacă nu vom fi tot noi gazde. Mai avem stabilit să jucăm și cu Vișina Nouă, vineri, la Motru”, a mai declarat Gabi Zahiu.
La meciul de la Motru dintre „mineri” și FC Universitatea Craiova a fost prezent și Marin Condescu, acum oficial al grupării doljene. Totuși, în ultimele zile situația sa la echipa lui Adrian Mititelu este una în suferință, patronul celor de la FC Universitatea Craiova a făcut unele declarații care lasă să se întrevadă deja o ruptură între cei doi: „Înțelegerea cu Marin Condescu a suferit modificări. El a deviat de la planul inițial. Niciodată nu am spus că dau acelei asociații 33% din acțiuni. Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociații. Condescu m-a contactat pe mine prin intermediul lui Săndoi. A spus la început că are sponsori care vor să ajute echipa la greu și că poate să aducă jucători împrumut de la Pandurii, jucători care nu au mai venit. De aici s-a plecat, dar apoi a preluat discuția mea despre planul de reorganizare și s-a ajuns la discuția cu 33% din acțiuni pentru Ascociație. Să dai acțiuni gratis, toată lumea vrea. Domnul Condescu este într-o oarecare eroare. N-a avut mandat de la mine să vorbească de reorganizarea clubului”, a menționat Adrian Mititelu.

Minerul Motru – FC Universitatea Craiova 2-0 (1-0)
Teren sintetic, Motru
Au marcat: Fărcășanu (min. 6), Trașcă (min. 69)
Minerul: Popescu – Traşcă, Dicu, Inclăzan, Neacşu – Unguru, Speroni, Stancu, Nicolof – Trifu, Fărcăşanu.  Au mai jucat: Scânteie, M. Laurențiu, Hanu, Chirea, Stoenac, Șoo. Antrenor: Gabriel Zahiu.
FC U: Hotoboc – Daniel Bălan, Ciucă, Tătaru, Buşu – Vasile Gheorghe, Mârzeanu, Goge, Roman – Ripoli, Stoianof. Au mai jucat: Cristea, Săceanu, Acka, Cruceru, Preda, Rioșanu, Nicolae, Frăsineanu, Sergiu Popescu, Ciocârlă, Mititelu jr.. Antrenor: Nicolo Napoli.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here