Minerul Motru, ultimul cartuș cu Olimpia

357

Minerul Motru își joacă sâmbătă, pe teren propriu, una dintre ultimele șanse de a se mai putea gândi la salvarea de la retrogradare, trupa lui Gabi Zahiu întâlnind pe Olimpia Satu Mare.
În configurația actuală a clasamentului, cele două echipe ar urma să joace împreună în play-out, iar punctele din duelurile directe ale echipelor din partea a doua a clasamentului vor rămâne după terminarea sezonului regulat, așa că este vital pentru motreni ca la finele partidei cu Olimpia, toate cele trei puncte să fie în zestrea Minerului.
„Trebuie să-i batem, suntem obligaţi să câştigăm. Olimpia pare să fie în horă cu noi şi e obligatoriu să-i băgăm sub noi în clasament. Dacă vom reuşi să luăm cele trei puncte atunci intrăm serios în calcule să evităm retrogradarea. Am avea patru puncte făcute cu ei şi contează foarte mult pentru că din punctul meu de vedere Olimpia Satu Mare va fi o echipă ce se va lupta în play-out”, spune Mihai Cernica, directorul sportiv al Minerului, despre meciul cu Olimpia Satu Mare. Acesta spune că are calculele făcute, iar trei puncte din meciul cu Olimpia ar reaprinde speranța la Motru: „E important acest joc, e un meci direct între două echipe care se vor bate să nu retrogradeze. Sunt calcule care le facem. Cu Mioveni am câştigat 4-0 şi am pierdut la ei cu 3-1, deci şi acolo am avea un uşor avantaj. Ne putem face calcule mai exacte abia după acest joc”.
Deşi ora oficială de disputare a meciurilor din liga a doua este ora 11:00, chiar dacă partida de sâmbătă de la Motru nu va fi televizată, ea va începe cu două ore mai târziu: „Ei au cerut să joace de la ora 13.00 motivând la Federaţie că nu au unde să se cazeze la Motru, aşa că vor veni în dimineaţa meciului de la Târgu Jiu sau Severin. Nu ştiu dacă asta face parte dintr-un război psihologic, eu ştiu că trebuie să-i batem şi la 12 noaptea, chiar nu contează ora”, a mai spus Cernica.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here