Minerul Motru, out din Cupa României

330

Minerul II și-a încheiat, marți, parcursul din acest sezon din Cupa României pierzând meciul din faza a III-a a competiției disputat în deplasare, la Ișalnița, în compania echipei secunde a celor de la CSU Craiova. Jurj a deschis scorul pentru gazde marcând cu un șut pe lângă Bănică, gol care a stabilit și scorul primei reprize, una în care arbitrii întâlnirii au refuzat câte un penalti fiecărei echipe. S-au revanșat însă în partea a doua, când au arătat punctul cu var de trei ori, de două ori în careul motrean și o singură dată la poarta Craiovei. Mazarache, trimis de la prima echipă alături de Briceag, a marcat o dublă sub ochii lui Sorin Cîrțu, prezent și el la meci, între cele două reușite înscriind și Căle. Scorul final a fost stabilit de Nicoloff, care a transformat și el o lovitură de pedeapsă în minutul 77.

CS Universitatea II Craiova – Minerul Motru 4-1 (1-0)
Stadion: Isalnita (Işalniţa – Dolj); Spectatori: 200;
Au marcat: Jurj (min. 11), Mazarache (min. 48 – penalti și 62), Căle (min. 53 – penalti) / Nicoloff (min. 77 – penalti)
CSU II: Tomşa – Ghincea, Drăghici, Ciocoteală, Briceag – Marcu (min. 46 Căle), Georgescu (min. 63 Armăşelu), Gârbiţă (min. 51 Dinu), Scarlat (min. 71 Petre) – Jurj, Mazarache. Antrenor: Daniel Mogoşanu.
Minerul: Bănică – Fotescu, Inclănzan, Nueleanu (min. 60 Bertea), Schintee – Nicoloff, Cruceru, Hanu (min. 71 Vrâncuţii), Pruteanu – Ghighilicea (min. 66 Gavrilescu), Cerbu. Antrenor: Ion Alecu.
Arbitri: Silviu Ilie Gulei – Ionel Caius Drulă şi Andrei Căluşeru.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here