Minerul Motru, învinsă de lider

350

În Liga a 3-a, doar una dintre cele trei echipe gorjene au evoluat în weekendul trecut. În vreme ce Pandurii II a stat fără a primi puncte, Știința Turceni a stat cu folos, în contul echipei din Turceni intrând trei puncte după ce Minerul Mehedinți s-a retras după terminarea turului sezonului regulat.
Știința Turceni a fost singura care a adunat puncte în această rundă, Minerul Motru a jucat în această etapă, dar în ciuda faptului că a înscris de trei ori în deplasare în poarta liderului seriei, UTA Bătrâna Doamnă, echipa antrenată de Claudiu Mocioi s-a întors fără a fi obținut vreun punct. Fostul golgheter al lui Poli Timișoara, Szabolcz Szekely, a deschis scorul repede și tot el a făcut ca tabela să arate 2-0 în minutul 22. Trifu a redus din handicap în minutul 24 transformând un penalti, iar Iclănzan a stabilit scorul pauzei în minutul 36 readucând egalitatea pe tabelă. Imediat după pauză, Szekely a transformat și el un penalti, iar Voicu a marcat pentru 4-2 în minutul 55. Iclănzan a făcut dubla în minutul 65 și motrenii erau la doar un gol în spatele gazdelor. Meciul s-a încheiat însă cu încă o reușită a arădenilor, Burlă marcând în al doilea minut al prelungirilor stabilind la 5-3 scorul final al întîlnirii. Înfrângerea de la Arad nu este cea mai mare problemă a motrenilor, echipa fiind practic în colaps financiar, de mai multe etape deplasările fiind făcute cu mașini personale, în ziua meciului, situație greu de acceptat la acest nivel. Minerul Motru, a doua echipă ca tradiție a Gorjului, se află în pragul falimentului, resursele financiare fiind insuficiente pentru păstrarea echipei la nivelul ligii a 3-a.
În etapa următoare, Pandurii II va juca în deplasare la Craiova cu Viitorul Municipal, Minerul Motru va evolua pe terenul celor de la Vulturii Lugoj, în vreme ce Știința Turceni va primi vizita liderului la zi al seriei, UTA Bătrâna Doamnă.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here