Minerul Motru, antrenament la Târgu Mureș

315

Minerul Motru a avut o oră de joc consistent la Târgu Mureș, însă insuficient pentru a obține ceva din partida cu ASA, care s-a impus în cele din urmă la un scor poate prea aspru pentru gorjeni, 4-1 (0-1).

Partida de la Târgu Mureș nu putea oferi prea multe gorjenilor privind din perspectiva punctelor puse în joc. O victorie, ipotetică, în fața celor de la ASA nu ar fi însemnat nimic altceva decât moral pentru Minerul, echipă care oricum s-ar fi despărțit de acele puncte la începutul play-out-ului. Totuși, partida a avut un rost, iar Gabi Zahiu s-a folosit din plin de ea. În fața uneia dintre echipele pe care foarte probabil le vom vedea din vară în Liga 1, Minerul Motru nu a fost victimă sigură vreme de două treimi din joc. Trupa lui Zahiu s-a ținut tare, a apărat rezultatul cu care a început meciul și a dat lovitura în minutul 40, când Trifu a înscris cu capul din apropiere intrând la cabine în avantaj. Unguru putea să dubleze avantajul oaspeților, dar a ratat incredibil, iar ocazia avută s-a răzbunat, în ultima jumătate de oră de joc mureșenii marcând de patru ori. Amauri a marcat de două ori aducându-și echipa în avantaj, Buhăescu a pus o diferență de două goluri între echipe, iar în prelungiri Hora a stabilit scorul final.
Înfrângerea Minerului nu afectează în niciun fel echipa gorjeană, care, practic, a întâlnit o trupă de Liga 1. Minerul Motru, în încercarea de a salva prezența sa în liga secundă, are nevoie de puncte din confruntările cu echipele din a doua jumătate a clasamentului, iar, la configurația actuală a clasamentului, runda următoare are șansa de a o face în fața Olimpiei Satu Mare.

ASA Târgu Mureș – Minerul Motru 4-1 (0-1)
Stadion: Trans-Sil, Târgu Mureș
Au marcat: Amauri (min. 59 și 70), Buhăescu (min. 73), Hora (min. 90+2) / Trifu (min. 40)
ASA: Botoşer – Tomozei (min. 90+3 Heil), Gugu (min. 77 Hanca), Onicaş, L. Turcu – N’Doye, Voiculeţ – Amauri, Hora, Bumba – Verdeş (min. 66 Buhăescu). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
Minerul: D. Popescu – Inclănzan, Nueleanu, V. Rada (min. 78 R. Stănescu), Schînteie – Speroni, Stoenac, Nicoloff, Unguru (min. 72 Chirea) – Fărcăşanu, P. Trifu. Antrenor: Gabriel Zahiu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here