Minerii lui Gabi Zahiu, carne de tun pentru „Craiolguța”

291

Minerul Motru începe să se resemneze cu statutul de echipă condamnată la retrogradare și, după ce a primit patru goluri în deplasarea de la Târgu Mureș, trupa lui Zahiu a încasat șase și la Craiova, de la echipa Primăriei, CS U Craiova.
Deși etapa a fost una în care toate favoritele au pierdut, motrenii au ținut să fie excepția de la regulă și, în ultimul meci al etapei, au cedat cu 6-0. „După cum se vede, inevitabil ne îndreptăm spre liga a 3-a… Chiar și dacă ni s-ar oferi un loc în liga a 2-a, dacă nu ne organizăm așa cum trebuie, dacă nu vom face un lot competitiv, eu aș refuza. Nu merităm, unii dintre noi, această umilință. În acest moment umilința este mare. Diferența de valoare dintre loturi este mare, noi nu putem păcăli pe nimeni cu lotul pe care-l avem.Nu am cumpărat nimic, nu am adus nici în iarnă, așa că nu poți să faci față și astfel apar aceste umilințe”, a declarat Mihai Cernica, directorul sportiv al Minerului fiind extrem de afectat de modul în care echipa se prezintă în acest moment, departe de pretențiile ligii secunde. Situația de la Motru este una care-l pune pe gânduri serios și pe antrenorul Gabi Zahiu, care este tentat să părăsească echipa: „Mă gândesc serios să renunț. Așa o umilință nu mi-a fost dat să trăiesc. Nu-i înțeleg pe copiii ăștia care zic că joacă fotbal…”, a declarat tehnicianul motrenilor.

CS U Craiova – Minerul Motru 6-0 (4-0)
Stadion „Ion Oblemenco”, Craiova
Au marcat: Ganea (min. 3 și 84), Curelea (min. 15), D. Popescu (min. 21 – autogol), Curelea (min. 33 și 46)
CS U: Brac – Cârjă, Ljubinkovic, Fl. Pătraşcu, Vătăjelu – Vandelannoite, Pleşan (min. 56 Câju) – Varga (min. 49 Sin), Ferfelea (min. 63 Valskis), Ganea – Curelea. Antrenor: Gabi Balint.
Minerul: D. Popescu – Traşcă, Dicu, Nueleanu, Schinteie – Speroni, Hanu, Fărcăşanu, Nicoloff (min. 73 Cernica), Poenaru (min. 46 Inclăzan) – Trifu. Antrenor: Gabriel Zahiu.
Arbitri: Denis Haidiner – Andrei Nicolae Chiţoiu, Dragoş Baluna.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here