Minerii, claie peste grămadă în parcarea din Motru! Programul schimbat pentru stat la bere

3091

Minerii de la două cariere din Motru s-au trezit, la început de săptămână, cu un program schimbat al navetei, asta fără să fie anunțați. Autobuzele ajung mai devreme la destinație cu 20 de minute, și pleacă de la cu 20 de minute mai târziu. O parte dintre salariați au și pierdut autobuzul, luni dimineața, pentru că nu li s-a spus că liderul de sindicat de la Roșiuța împreună cu inginerul șef au decis schimbarea programului autobuzelor care îi duc și aduc de la serviciu.

În plină pandemie, minerii stau grămadă la terasa unui agent economic din Motru, așteptând autobuzele, programul fiind schimbat în folosul agentului economic respectiv.,,S-a schimbat programul de navetă pentru ca agentul economic respectiv să aibă vânzare. Am sesizat conducerea CEO și voi sesiza și DSP pentru că măsura mi se pare una care facilitează extinderea covidului în rândul angajaților. Măsura s-a impus înainte de Crăciun și nu s-a discutat cu salariații. Doar s-a transmis noul program transportatorului. Minerii sunt nemulțumițiti. Mie mi s-a comunicat că se va reveni la vechiul program din 2 ianuarie. Voi vedea dacă se întâmplă asta sau nu”, a declarat liderul de sindicat de la Lupoaia, Nicu Bunoaica.
Acesta a fost, marți, în Motru, a discutat cu navetiștii, cu șoferii, iar toți vor vechiul program, spune liderul de sindicat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here