Milosteanu a dus copiii din CSAPR la munte

401

Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențiala (CSAPR) Târgu-Jiu a continuat tradiția ca în fiecare an, copiii ai căror părinți se confruntă cu dificultăți materiale și financiare, să meargă la munte pentru o zi de săniuș și schi. Gheorghe Milosteanu, șeful centrului, spune că mulți copii au fost pentru prima dată la Rânca. Încântați de zonă, de vremea deosebit de frumoasă și de facilitățile de care au beneficiat, aceștia s-au distrat de minune.

Sâmbătă, 20 februarie 2016, copiii de la Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențiala (CSAPR) Târgu-Jiu au fost la săniuș și schi în stațiunea Rânca. A devenit deja tradiție ca, în fiecare an, copiii ai căror părinți se confruntă cu dificultăți materiale și financiare, să meargă la munte pentru o zi de săniuș și schi. Mulți copii au fost pentru prima dată la Rânca. Încântați de zonă ,de vremea deosebit de frumoasă și de facilitățile de care au beneficiat, ei s-au distrat de minune. “Cei care schiază au mers pe teleschi. Ceilalți s-au dat pe derdeluș cu săniuțe și boburi. A fost o deosebită plăcere pentru noi, însoțitorii, să-i vedem cât de mult se bucură de distracția oferită. Îmbujorați la față datorită efortului făcut să se dea de cât mai multe ori pe pârtie, copiii erau niște frumoși. Ne-am bucurat că la Rânca am găsit oameni deosebiți, cu un suflet mare, care au venit în sprijinul acțiunii noastre. Copiii din CSAPR Târgu Jiu, cât și noi, cei care i-am însoțit, dorim să transmitem sincere mulțumiri tuturor celor care și-au dat concursul pentru reușita acestei acțiuni. Se cade să-i mulțumim domnului Cătălin Mitroi, pentru tot ceea ce a făcut pentru copiii noștri. Am avut sentimentul, că nu știa ce să le mai ofere copiilor ca să se simtă cât mai bine. Iată că și în aceste vremuri mai sunt oameni care se gândesc la cei nevoiași și mă bucură acest lucru. Un gând frumos și multă sănătate le transmitem tuturor care ne-au ajutat material și ne-au vorbit deosebit de frumos. De multe ori o vorbă bună venită din suflet valorează mai mult decât un sprijin material.Așa solidaritate – da”, a mărturisit Gheorghe Milosteanu, șeful Complexului de Servicii Alternative la Protecția Rezidențiala (CSAPR) Târgu-Jiu.
Milosteanu mulțumește, de asemenea, conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, pentru sprijinul acordat, astfel încât copiii de la CSAPR Târgu-Jiu să se poată bucura de micile plăceri ale vieții.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here