Militaru a pompat 5 miliarde în drumul dărăpănat de la Leurda

487

IMG_4113Deputatul PDL de Gorj, Constantin Severus Militaru, dă dovadă că nu îşi petrece chiar degeaba vremea pe la Bucureşti el reuşind o adevărată performanţă, pe finalul anului parlamentar 2011, pentru localnicii de la Însurăţei şi Leurda.

Când părea că este imposibil ca acel drum să se mai repare vreodată, Militaru a reuşit performanţa de a-l convinge pe ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, că merită să repare acea arteră rutieră, desprinsă parcă din vremurile când pe acolo se circula cu căruţa. Militaru nu numai că o convinge pe Udrea că merită investiţia pentru Leurda ci şi obţine de la ministresă şi 5 miliarde de lei vechi, o parte din costurile lucrării, spre satisfacţia localnicilor. O recunoaşte şi deputatul care anunţă că deja s-a licitat pentru firma care va face lucrările, mai ales că în zonă s-a şi început treaba. Vasile Râbu, vicepreşedintele Consiliului Picture 015Judeţean Gorj, care este de loc din Însurăţei, a fost unul dintre cei care a lăudat această performanţă a lui Militaru. Nu numai Râbu a făcut însă asta ci şi majoritatea localnicilor care nu se mai aşteptau la aşa Picture 016minune care s-a produs tocmai de sărbători. Restul banilor pentru investiţie vor fi acordaţi de Primăria Motru, care a promis că va completa financiar investiţia de la Leurda şi Însurăţei. Recent, Gorjeanul arăta că drumul de la Leurda era plin de gropi şi impracticabil, criticând lipsa de implicare a autorităţilor în remedierea acestei deficienţe.

A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Lasatil dracu pe Militaru acum,is adusa si el aminte dupa 5 ani de acest drum,pai sa spuie Elena Udrea cati bani ia dat lui Calinoiu si Circiumaru sau sa ne spuie cati bani a castigat cu rabele lui la drumurile din mineritul Motrean sau cum transporta marfa cu masina de serviciu de la camera deputatilor ptr.buticurile lui din cariere ? asa ca lasa-neeee

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here