Milioane de vizualizări pentru noul videoclip al Andrei

456

Mult îndrăgita cântăreaţă Andra a lansat vineri, în emisiunea “La Măruţă”, moderată de soţul său Cătălin Măruţă, noul hit şi videoclip, alături de celebrul David Bisbal. Piesa intitulată “Without you” a prins deja la public, fiind apreciată nu doar de fanii Andrei din ţară, ci şi de cei din străinătate, care au fost uimiţi de colaborarea dintre artistul de talie internaţională şi cea mai mare voce a ţării noastre.
La regia videoclipului, artiştii au lucrat cu regizorul Alex Ceauşu. Bisbal a venit special în România pentru asta şi timp de trei zile, Andra şi David Bisbal au filmat aproape fără pauză. 150 de dansatori şi figuranţi au participat la filmări, iar drone au survolat permanent locaţiile pentru a prinde cele mai neobişnuite cadre. Versurile piesei “Without you” sunt scrise de Alexandru Cotoi, Mohombi, Mika Moupondo, David Bisbal şi Andra, iar de muzică s-au ocupat Alexandru Cotoi şi Mohombi.
Povestea clipului este, ca şi a piesei, una romantică: doi tineri se iubesc, dar sunt împiedicaţi să fie împreună. Artistul spaniol o admiră pe Andra şi crede mult în piesa “Without you”. “Apreciez la Andra în mod special vocea minunată. I-am ascultat mai multe piese şi i-am văzut videoclipuri pe Youtube. M-a atras foarte mult la ea vocaţia de artistă. E foarte talentată şi carismatică. Sunt încântat că pot să colaborez cu o artista atât de bună şi de faptul că mi-am făcut o prietenă cu această ocazie”, a spus David Bisbal pentru fanii din România.
În doar câteva zile de la lansare, videoclipul Andrei cu David Bisbal se apropie lejer de 6 milioane de vizualizări, fanii soţiei lui Cătălin Măruţă fiind de părere că “Without you” va fi hit-ul acestei veri în România.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here