Miles, noul conducător de joc al Energiei

265

Cu oferte cu multe zerouri în coadă din partea impresarilor, Giordan Watson a fost greu de păstrat în lotul Energiei, echipă care și-a asigurat postul de fundaș transferând un alt jucător american pe această poziție. Este vorba de Anthony Miles, jucător de 25 de ani ce măsoară 1,85 metri și care ar putea evolua, la nevoie, și pe poziția 2.
Americanul, care a semnat cu Energia pentru sezonul 2015-2016, vine din Polonia, unde a evoluat în partea a doua a sezonului trecut pentru Polpharma Starograd, echipă la care a avut o medie de 19,7 puncte pe meci. Produs al Universității americane Lamar, Miles a evoluat pe bătrânul continent și în campionatele Ucrainei, la Politekhnika-Halychyna Lvov, și în Olanda, la Rotterdam Challengers.
Contractul semnat de Miles cu Energia nu este sigurul rezolvat de conducerea grupării gorjene la sfârșitul săptămânii trecute. Porter Troupe, unul dintre cei mai vechi și constanți jucători ai Energiei, și-a dat acceptul de a continua cu echipa târgujiană și în sezonul 2015-2016, ceea ce este considerat un lucru extrem de important de către antrenori după ce în această vară s-au pierdut mulți dintre jucătorii de bază ai echipei ce a devenit medaliata cu bronz a Ligii Naționale și a EuroChallenge.
Pentru Porter Troupe, care a împlinit 32 de ani, va fi al șaptelea sezon la echipa din Târgu-Jiu. În cariera sa, Porter Troupe a mai jucat în afara granițelor țării de origine pentru Al Moutahed Tripoli, în Liban, și pentru Apoel Nicosia, în Cipru, acolo unde a lucrat cu actualul antrenor al Energiei, cipriotul Antonis Constantinides.
Cristi Constantinides

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here