Mii de petarde confiscate de polițiști

310

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetat de polițiști, după ce oamenii legii i-au găsit într-un rucsac aproape trei mii de petarde.

”La data de 23 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției municipiul Târgu-Jiu au identificat, în zona Pieței Centrale, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care deținea, într-un rucsac, 23 de cutii a câte 100 de bucăţi de materiale pirotehnice tip petardă. Totodată, în aceeaşi zonă, polițiștii au identificat un bărbat de 48 de ani, din localitate, care deținea asupra sa, ascunse într-un buzunar interior al gecii, trei cutii a câte 100 de bucăți, de materiale pirotehnice, de același tip. De asemenea, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Turceni au identificat în trafic un tânăr de 21 de ani, din orașul Turceni, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 673 Turceni, în care transporta, sub bancheta din față dreapta, patru cutii cu petarde a câte 60 de bucăți fiecare, trei cutii a câte 20 de bucăți și o cutie cu 17 petarde, despre care a declarat că le-ar fi cumpărat, de pe raza orașului Filiași, județul Dolj, de la o persoana pe care nu o cunoaște”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here