Mihai Tudose ar putea reveni în Guvern

1746

Mihai Tudose, fostul premier al României, a răspuns public invitației lui Marcel Ciolacu, de a reveni în Guvern. Europarlamentarul a declarat că în urma rotativei din mai, va accepta, însă cu o singură condiție, anunță România TV.

Pentru formarea guvernului de coaliție, cu premierul PNL la manșă, Mihai Tudose a refuzat să revină în guvern, a recunoscut acesta. Totuși, nu se va mai putea da la fund și când PSD va da premierul.În plus, Mihai Tudose a impus o condiție importantă, pentru a reveni în componența executivului: Marcel Ciolacu să-și asume funcția de premier al României.

„Dacă îmi permite domnul președinte Ciolacu, am să spun o discuție pe care am avut-o doar eu cu domnia-sa, știi la ce mă refer, Marcel, am avut mai multe discuții pe această temă și la formarea primului guvern de coaliție, iar răspunsul meu a fost ‘Nu, nu mă interesează’. E corect până aici?

Domnia-sa a insistat, și domnul Stănescu a insistat ș.a.m.d. I-am spus atunci domnului președinte Ciolacu că într-o singură situație nu pot să-l refuz, atunci când vine el prim-ministru, fiindcă și el atunci când eu am fost prim-ministru n-a zis că nu vine alături să facem o echipă, să muncim alături unul de celălalt pentru Guvern, pentru țară. În condițiile în care domnia sa îmi solicită acest lucru, nu am ce face și voi accepta. De aici încolo, mingea e la el”, a declarat Mihai Tudose, la Brăila, în urma alegerilor interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here