Mihai Prunariu: ,,Condescu nu se va opri, acesta este stilul lui, nu ştie să piardă”

247

Reprezentantul Complexului Energetic Oltenia în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Mihai Prunariu, a comentat ieri pentru Gorjeanul, ultimele evenimente create de Marin Condescu aici, chiar dacă ex-preşedintele nu mai face parte din forurile de conducere ale clubului. De altfel, săptămâna trecută, s-a desfăşurat prima şedinţă de CA fără Condescu, dar fostul preşedinte a avut grijă să facă tot posibilul pentru a tulbura apele la club. A transmis astfel un avertisment prin apropiatul său, Popică Dumitru, invitând conducerea clubului la negocieri pentru denumirea Lignitul Pandurii 1963. Prin acest demers s-a demonstrat încă o dată că Marin Condescu nu poate sta deoaparte, dar şi că va continua să şicaneze de pe margine activitatea şi pe cei care vor schimbări la Pandurii. De altfel, Prunariu recunoaşte că, şi în opinia sa, Condescu se află în spatele faxului transmis Pandurii. ,,Condescu nu se va opri. Acesta este stilul lui. Nu ştie să piardă. Va crea tot timpul animozităţii, probleme, va încerca să se folosească de toţi oamenii care încă mai răspund la atacurile sale. Dar noi suntem pregătiţi pentru toate aceste atacuri murdare. Noi mergem înainte şi vom încerca să ţinem echipa deoparte de ele şi vom încerca să nu îi transmitem aceste probleme”, a declarat Prunariu.

Niciun ban lui Condescu
În ce priveşte solicitarea de la Popică Dumitru, membrii CA-ului speră să vadă cine sunt solicitanţii reali de negociere aflaţi în spatele respectivului apropiat a lui Condescu. ,,Avem pregătite foarte multe variante. Oricum un lucru este sigur. Nu vom da niciun ban, nici lui Condescu nici celorlalte persoane care susţin că deţin acte de proprietate pentru denumirea Lignitul Pandurii 1963. Avem pregătită o cale de atac dar mai întâi vrem să vedem cine se află în spatele acestei solicitări. Pentru că un lucru este cert aceştia vor banii în schimbul dreptului de proprietate asupra denumirii”, a subliniat Prunariu. Acesta susţine că s-au sesizat mai multe nereguli moştenite de la fosta conducere a clubului, dar neregulile şi mizeriile făcute nu vor fi acoperite. ,,Vom lupta pentru ca clubul să nu aibă probleme din punct de vedere al licenţierii”, a mai spus Prunariu.

Săptămâna aceasta, încă o şedinţă de CA
Prunariu anunţă că CA-ul Pandurii se va întruni iar săptămâna aceasta, în şedinţă urmând să se definitiveze organigrama. ,,Nu facem organigrama pentru o zi, două ci facem o organigramă definitivă. Am lucrat şi săptămâna trecută, o definitivăm săptămâna acesta în CA. După care, conform procedurii şi statutului, va trebui să o definitivăm şi în AGA. Am încercat să definitivăm numărul de posturi, nu am discutat persoane, nici nu vom discuta persoane în această etapă. Vrem să vedem numărul exact de posturi necesare unui club de performanţă, iar după aprobarea în AGA, vom discuta şi ce persoane, pe criterii profesionale şi nu altele, îşi pot aduce aportul la bunul mers al clubului”, a specificat Prunariu.
Acesta susţine şi că clubul nu are, în prezent, datorii la jucători, antrenori, la angajaţii din cadrul clubului. ,,Din punct de vedere al echilibrului financiar cred că anul acesta va fi fără probleme deoarece bugetul clubului va fi asigurat, în mare parte, de CEO, din banii de la Liga Profesionistă, din transferururile de jucători şi drepturile de televizare. Nu vom avea probleme din punct de vedere financiar şi cred că clubul, de anul acesta, va avea o stabilitate economică”, a conchis preşedintele Prunariu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here