Microbuz implicat în accident! Șase persoane au fost rănite

31

UPDATE – În microbuz se aflau două familii, din Constanța, care se întorceau de la Rânca. Cei șase răniți sunt doi bărbați, soțiile acestora și doi copii, de 10 și 14 ani. Șoferul este rănit grav, având fracturi la picioare.

Evenimentul rutier a avut loc astăzi, în comuna Polovragi. Primele verificări arată că un microbuz în care se aflau mai multe persoane a intrat într-un stâlp de beton, care anunța intrarea în județul Gorj. Șase pasageri au fost răniți, fiind nevoie și de descarcerare. “Din primele cercetări se pare că șoferul a intrat brusc pe contrasens și în coliziune cu acea construcție din beton.  Microbuzul este de unul personal, de 8+1 locuri, nu făcea o cursă regulată”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

“Din primele informații, ar exista șase victime, dintre care una încarcerată. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale. La fața locului se deplasează o mașină de stingere, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și trei ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here