,,Micii Proiectanți” de la Liceul Energetic

742

Liceul Energetic Târgu-Jiu a implementat în anul școlar 2018 – 2019 un proiect finanțat de Compania OMV PETROM ,,Micul Proiectant”, cu scopul îmbunătățirii bazei materiale pentru a susține și forma generații de meseriași care își vor perfecționa abilitățile de proiectare/desenare asistată de calculator în condiții moderne de învățare.
Obiectivul proiectului a fost dezvoltarea infrastructurii laboratorului de proiectare asistată de calculator din cadrul liceului cu echipamente moderne în vederea furnizării unor servicii la un nivel calitativ și competitiv pe piața de profil, consolidând și dezvoltând activitatea unității noastre școlare.
Totodată, proiectul a urmărit și dezvoltarea de abilități de proiectare a elevilor, organizându-se sesiuni de lucru pe problemele identificate de aceștia în sistemul de învățământ profesional și tehnic.
În viitor elevii își vor dezvolta și mai mult abilitățile informatice prin experiențe practice, ca urmare, a echipării noilor laboratoare din cadrul liceului care, cu siguranță, va determina creșterea calității actului educațional, obiectivul fundamental al proiectului implementat de Liceul Energetic.
În urma implementării proiectului, elevii își vor îmbunătăți competențele profesionale, sporind încrederea în sine și în capacitatea de inserție pe piața muncii.
Coordonator proiect, Prof. Ing. Ionescu Cosmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here